Hiába szenved a bitcoin, rekordszámban nyílnak a kriptopénzes alapok

2018. október 11. 08:46    
nyomtatás
 
Hiába teljesít cudarul idén a kriptopénzek piaca, még sosem indult ennyi kriptóval foglalkozó hedge fund - írja a Coindesk.

Portfolio Tanácsadó Központ - A jövő lehetőségei itt kezdődnek. Vagyon - profi megoldások

90 új kriptopénzes hedge fund indult 2018 első három negyedévében, várhatóan a teljes éves szám 120 lesz. Érdemes megjegyezni, hogy idén összesen 600 hedge fund fog várhatóan indulni, így az összes játékos mintegy 20%-a kriptóalap lesz. Tavaly ez az arány 16% volt, tavalyelőtt pedig még kevesebb, mint 3%.

A legtöbb új alap az Egyesült Államokban indul, ahonnan az új hedge fundok mintegy 50%-a származik, a többi Ausztráliában, Kínában, Máltában, Svájcban, Hollandiában és az Egyesült Királyságban oszlik meg.

Érdekes, hogy a nagy érdeklődés a kriptopiac mellett kitart annak ellenére, hogy idén több mint 50%-ot esett a bitcoin árfolyama - a virtuális deviza jelenleg 6279 dollárt ér.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium