FONTOS A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán
 
Előfizetői tartalom

Hova meneküljek, ha összeomlik a világ - ingatlan, arany vagy kannabisz?

Portfolio
Nem túl népszerűk az alternatív befektetések, nyersanyagok, pedig számos niche-eszköz rejthet magában jó hozampotenciált, ilyen lehet az arany, az ingatlanok, de akár a kannabisz is - hangzott el a Portfolio Investment, Wealth and Savings 2019 konferenciáján. Most, hogy rengeteg befektető szkeptikus a tőkepiacokkal kapcsolatosan a monetáris szigorítás és a politikai kockázatok miatt, több alternatív eszköz is jól teljesíthet.

Kardos Zsolt, az Aegon Alapkezelő szenior termékmenedzsere a kannabisz-részvényekről elmondta, hogy elsősorban a "fű" egészségügyi alkalmazása érdekes, a szerrel kapcsolatosan számtalan tévhit terjeng. Ma Amerikában egyre több állam kezdi legalizálni a kannabisz orvosi és rekreációs használatát, Európában pedig több ország is dekriminalizálta. Újabb kutatások szerint jóval...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés