Előfizetői tartalom

Idén sem kell messze menni 20%-os hozamért

Portfolio
Kifejezetten szépen teljesítettek eddig idén a közép-európai régió részvénypiacai; azok a befektetők, akik ennek a régiónak a régóta várt fellendülésére fogadtak, közel 20%-os hozamra tehettek szert eddig idén egy befektetési alapon keresztül. Oroszország emelkedése viszont úgy tűnik, kifulladt és a befektetők kétszámjegyű veszteséget szenvedhettek el.

2017 egyértelmű nyertesei eddig azok az alapok, amelyek a közép-európai régió részvénypiacain fektettek be, több Magyarországon kezelt befektetési portfólió is volt, amely közel 20%-ot hozott a befektetőinek. Sőt, az Aegon kifejezetten csak Lengyelországra koncentráló alapja még ezt a számot is felülteljesítette az idei év első öt hónapjában. A tíz legjobban teljesítő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés