Előfizetői tartalom

Íme 3 tipp a Generalitól, mibe érdemes most fektetni

Portfolio
Összességében egy gyenge évet láthatunk a globális részvénypiacokon, a piac kettévált és érdemi hozamtermelést egyedül az amerikai részvénypiacoktól lehetett látni, míg a feltörekvő piacok kifejezetten rosszul teljesítettek. Bár az amerikai részvénypiacok folyamatosan csúcsokat döntögetnek, összességében a globális részvények nem tekinthetőek drágának, a kötvénypiacokhoz képest pedig még mindig ez a preferált eszközosztály - hangzott el a Generali Alapkezelő üzleti rendezvényén. A vagyonkezelő szakértői szerint a fejlett bankszektor, azon belül is elsősorban a vonzó osztalékhozammal bíró európai banki részvények, a védelem- és haditechnológia, illetve a kiberbiztonság jelenthet kedvező befektetési lehetőséget a közép- és hosszabb távon gondolkodó megtakarítóknak.

Öngondoskodás 2018 Az alapkezelői piac előtt álló kihívásokról és a befektetési lehetőségekről is szó lesz a Portfolio október 16-ai Öngondoskodás konferenciáján. Ne maradj le róla! Információ és jelentkezés A rendezvényt Schuszter Péter, a Generali Alapkezelő vezérigazgatója nyitotta meg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés