Előfizetői tartalom

Indul Duronelly alapja

Portfolio
Megkapta az induláshoz szükséges engedélyeket, így akár már december hónapban megvásárolható az Aegon Panoráma Származtatott Befektetési Alap. Az alapkezelőhöz 2014 augusztusában csatlakozó Duronelly Péter lesz az új abszolút hozamú alap portfóliómenedzsere, aki korábban a Budapest Alapkezelő befektetési igazgatói posztját töltötte be - írja legfrissebb közleményében az Aegon Alapkezelő.

Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. decemberben kezdi meg új terméke, az Aegon Panoráma Származtatott Befektetési Alap forgalmazását. Az alap nyíltvégű lesz, azonban minimálisan három éves befektetési időtartamra javasolják a társaság szakértői, mivel kockázati besorolása a 7 fokozatú skálán 5-ös. Az alap létrehozását az a speciális piaci környezet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés