Előfizetői tartalom

Ingatlanokon kaszálnál, de nincsenek millióid? Íme 10 jó megoldás

Ha forgolódunk éjszakánként a részvénypiacok hullámzása miatt, vagy nem vagyunk elégedettek a betétek hozamával, érdemes lehet inkább egy ingatlanpiaci befektetésen gondolkozni. Ha viszont nincs több tízmilliónk, százmilliónk arra, hogy egy ingatlanportfóliót kialakítsunk, egy ingatlanalap jó választás lehet. Megvizsgáltuk a 10 magyar, lakossági, forintos ingatlanalapot.

A rekordalacsony hozamkörnyezet és a bizonytalan világpolitika korában jó befektetés lehet egy ingatlanalap, hiszen az épületek bérbeadásán szerzett bevétel nincs közvetlen összefüggésben az értékpapírpiaci eseményekkel, így akár egy komolyabb piaci vihart is átvészelhetünk egy jó ingatlanbefektetéssel. Az ingatlanalapok többnyire ipari, kereskedelmi ingatlanokba fektetnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés