FONTOS Óraátállítás 2024: kezdődik a nyári időszámítás
 
Előfizetői tartalom

Kisbefektetők tragédiája: akkor ülünk az ingatlanvonatra, amikor már késő?

Őrült ütemben öntötték az elmúlt években a pénzt az ingatlanalapokba a magyar befektetők, a legkomolyabb hozamokról viszont úgy tűnik, lemaradtak. Az ingatlanmánia jól láthatóan hozzájárult az egyébként főleg kereskedelmi ingatlanok bérletéből hasznot húzó ingatlanalapok értékesítéséhez, erre a jelenségre pedig tudatosan felültek a bankok és brókerek is.

Ingatlanalapok: suffering from success2008-ban kirobbant a világgazdasági válság, az ingatlanalapok befektetőin pedig olyan pánikhangulat lett úrrá az ingatlanpiaci összeomlás miatt, hogy a PSZÁF átmenetileg korlátozta a befektetési jegyek forgalmazását, mert félő volt, hogy a rohamosan megszaporodott pénzkivételi igényeket az alapkezelők már nem tudták fedezni. Az MNB és...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés