Előfizetői tartalom

Mi a titka a 10 legnépszerűbb magyar befektetésnek?

A tíz legnagyobb magyar alap portfóliómenedzserei a teljes magyar befektetési alapokban tárolt vagyon majdnem 40%-áért felelősek, összesen 1749 milliárd forintot kezelnek. Nem kis felelőssége van az alapoknál a szakemberek hozzáértésének, hiszen az alapok többsége aktívan kezelt. Utánajártunk, mi a titka a tíz legnépszerűbb magyar befektetési alapnak.

Mit tudnak a legnagyobb alapok?A Magyarországon kezelt befektetési alapokban forgó teljes vagyon közel 38%-át kezeli a legnagyobb tíz magyar alap, összesen 1749 milliárd forintot tartanak a befektetők ezekben az alapokban, miközben a teljes magyar piac körülbelül 4653 milliárd forintot tesz ki. Magyarország legnagyobb alapja az Erste Ingatlanalapja, 338 milliárd forintos kezelt vagyonnal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés