Előfizetői tartalom

Nem az állampapír az egyetlen fenyegetés a magyar alapokra

Portfolio
A Budapest Alapkezelő legfrissebb elemzése szerint a magyarok többsége továbbra is készpénzben és bankbetétben tartja a pénzét, jó hír viszont, hogy a megtakarítások aránya az elmúlt 5 évben 20 százalékponttal 53%-ra nőtt. A szolgáltató mai sajtótájékoztatóján az alapkezelő és a privátbank idei évi eredményei is szóba kerültek, Konkoly Miklós többek között kiemelte az ingatlanpiac megtakarítási piacra gyakorolt jelentős elszívó hatását is.

Konkoly Miklós, a Budapest Alapkezelő vezérigazgatója és a BB Money+ privátbanki üzletágának vezetője a Budapest Alapkezelő mai sajtótájékoztatóján az alábbi fontosabb eseményeket emelte ki a társaság idei évéből: A privátbanki üzletág idén decembertől öt új, külső alapkezelő alapjait is beveszi a termékpalettába, a privátbanki limit továbbra is 25 millió forint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés