Előfizetői tartalom

Ömlik a pénz az új szuperállampapírba - Mi lesz a magyarok régi kedvencével?

Mindössze egy magyar befektetési alap van a legnagyobb 20 közül, amely az elmúlt öt évben magasabb hozamot tudott elérni az új magyar állampapír, a MÁP+ 4,95%-os hozamánál. Az összes magyar alap alig 7%-a tudta felülteljesíteni ezt az értéket, ezeknek háromnegyede ráadásul kockázatos részvényalap volt. Milliárdokat szívhatnak fel az új lakossági állampapírok az alapkezelői piacról, a portfóliómenedzserek pedig kénytelenek lesznek díjakat csökkenteni és / vagy több kockázatot vállalni, ha versenyképesek akarnak maradni.

Öngondoskodás 2019 Az alapkezelőket érintő kihívásokról is szó lesz a Portfolio Öngondoskodás 2019 konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés A lakossági állampapírok eddig is komoly konkurenciát jelentettek az alapkezelőknek, hiszen kockázatmentesen jóval magasabb hozamot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés