Előfizetői tartalom

Putyin rendszerére fogadtál? Erdoganéra kellett volna

Egy-két éves stagnálás után elkezdett nőni a hazai részvényalapokban kezelt vagyon. Idén eddig a török és közép-európai piaci részvények bizonyultak a legjobb választásnak, aki mert kockáztatni, 20% feletti hozamot is zsebre tehetett. Ehhez képest a tavalyi sikersztorinak számító orosz részvényalapok már nem tűnnek olyan jó választásnak, és a magyar indexkövető részvények fénye is halványult. Az első félév 15 legjobb hozama közül ötöt az Aegon alapjai érték el.

Sorozatunk első része az abszolút hozamú alapok első féléves teljesítményét mutatta be:Kapcsolódó cikkünk2017.07.05Itt a bizonyíték: lehet 10% felett keresni, ha a legprofibb magyar befektetőkre bízod a pénzed Portfolio Öngondoskodás 2017 A befektetési alapok jövőjéről és 2018 megtakarítási lehetőségeiről is szó lesz a Portfolio október 17-ei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés