Előfizetői tartalom

Röpködnek a 10% fölötti hozamok - Csak úgy ömlik a pénz a magyar befektetők nyakába

A rettenetes tavalyi év vége után hatalmas részvénypiaci rali vette kezdetét az idei év elején, ebből pedig a magyar befektetési alapok is jócskán részesültek. A magyar alapok közel 90%-a zárta pozitív hozammal 2019 első negyedévét, ebből majdnem 70 portfólió 10% fölötti hozamot ért el. Főleg a fejlett piaci részvényekbe fektető alapok szárnyaltak.

Szépen indult az évSiralmasan teljesítettek a tavalyi év végén a világ tőkepiacai, a befektetők hirtelen nagyon megijedtek a lassuló világgazdasági növekedési kilátásoktól, a kínai-amerikai kereskedelmi háborútól és a túl hosszúra nyúló tőkepiaci ralitól. Az év elején viszont úgy tűnik, egy pillanat alatt elillant a rossz hangulat és zsákolni kezdték a részvényeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés