Előfizetői tartalom

Százmilliárd forint menekült ki a magyarok korábbi kedvenc befektetéséből

Majdnem százmilliárd forintot vettek ki az elmúlt egy évben a magyar befektetők a vegyes alapokból, a pénz oroszlánrésze valószínűleg ingatlanokba és állampapírba vándorolt. Pedig nem teljesített rosszul a közelmúltban a kötvényeket és részvényeket egy portfólióban vegyítő eszközosztály, az alapok zöme fél év alatt lenyomta a legmagasabb hozamú lakossági állampapírokat - hosszú távon viszont csak kevés vegyes alap tudta produkálni ezt a teljesítményt.

A befektetési alapok éves és féléves teljesítményéről alapkategóriák szerint számolunk be, eddig az alábbi összefoglalóink jelentek meg:Kapcsolódó cikkünk2019.07.03Ujjonghatnak a magyar befektetők: csak úgy röpködnek a 10% fölötti hozamok2019.07.0210% körül is kereshetsz, ha profi magyar befektetőkre bízod a pénzed2019.07.03Rosszul jártál, ha a szuperállampapírra vártál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés