Előfizetői tartalom

Tarolt a magyar befektetés 2018-ban: ezt hozta az ingatlanmánia

Egyértelműen az ingatlanalapoké volt 2018, a 360 milliárdos nettó tőkebeáramlás mellett 10% feletti hozamokkal is büszkélkedhettek. A legnagyobb alapok közül az Erste Ingatlan kezelt vagyona meghaladta az 500 milliárd forintot, az második helyen lévő OTP Ingatlan pedig nagy hajrát nyomott le és közel duplázta kezelt vagyonét egy év alatt. Az alapok közül a Raiffeisen alapja hozott a legtöbbet a befektetőknek közel 15%-kal, de a Duna House lakásalapja sem szerénykedhet közel 11%-os éves hozamával.

Az éves összefoglalóink közül eddig az alábbiak jelentek meg:Kapcsolódó cikkünk2019.01.03Égetik a magyarok pénzét a bankbetétek riválisai2019.01.04Leszerepeltek a magyar részvényalapok: rengeteg a 10% fölötti bukó Nagyot mentek az ingatlanalapok. Csúcson az ingatlanalapok vagyonaNovember végével már közel 1500 milliárd forintnyi vagyont kezeltek a hazai ingatlanalapok a BAMOSZ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés