Előfizetői tartalom

Új forradalmár dúlja fel a bankok piacát - itt a Revolut szteroidokon?

Rohamosan hízik a Curve, egy brit pénzügyi startup, amely amellett, hogy egy kártyába kombinálja a felhasználó összes bankkártyáját, díjmentes készpénzfelvétellel és devizaváltással még a Revolut vitorlájából is igyekszik kifogni a szelet. Emellett ráadásul a vásárlásaink után 1%-os pénzvisszatérítést is kaphatunk, amennyiben a fintech partnercégeinél költünk. Bár a pénzvisszatérítés nagy előny, a díjmentességi limitekkel szűkmarkúbb a már Magyarországon is elérhető Curve, mint versenytársa.

Egy csomó menő fintech egy tető alattMár 250 millió dollárt ér a Curve, egy londoni fintech-startup, melynek fő hívószava, hogy ad egy appot, melybe feltölthetjük az összes bankkártyánkat, majd egy MasterCard-kártyát, mellyel úgy fizethetünk, hogy a tranzakció előtt meghatározzuk, az appba feltöltött kártyák közül melyikkel akarunk fizetni. Ezen kívül a Curve kiegészül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés