FONTOS Brutálisan megdrágult az autózás - Mit lehet tenni?
 
Előfizetői tartalom

Unod a lakossági állampapírt? Ezek lehetnek a jövő befektetési alapjai

Portfolio
Komoly versenyt támasztanak a lakossági állampapírok a befektetési alapokkal szemben, egyes piaci szereplők szerint nem is feltétlenül éri meg versenyezni, inkább azon kell gondolkodni, hogy milyen érdemi alternatívát lehet kínálni az ügyfeleknek. A Portfolio Investment, Wealth and Savings (IWS) konferenciáján az alapkezelői vezérigazgatók elárulták, ők mely konstrukciókban látják a jövő befektetési alapjait.

Konkoly Miklós, a Generali Alapkezelő vezérigazgatója előadásában a MIFID 2 okozta kihívásokról és a jövő befektetési alapjairól beszélt: Kitér arra, hogy sok szolgáltató a MiFID 2 életbe lépésével elgondolkodott azon, hogy folytassa el az alapkezelést, de a Generalival kapcsolatban kiemelte, hogy előtérbe kívánják helyezni a biztosítási tevékenység mellett a befektetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés