Előfizetői tartalom

Itt a bizonyíték: 30% felett is kereshetnek, akik profikra bízzák a pénzüket

A jó hozamok mentették meg a hazai abszolút hozamú alapok tavalyi évét, 2016-ot sikerült 56 milliárd forintos vagyonbővüléssel zárni, annak ellenére, hogy összesen közel nettó 3 milliárdot vontak ki a befektetők. Akik bíztak a profikban, 30% feletti hozamokat is zsebre tehettek tavaly, de ismét igaznak bizonyult, hogy nagyobbat kellett kockáztatniuk a kétszámjegyű hozamokra vadászóknak.

A részvényalapok tavalyi teljesítményéről ebben a cikkben írtunk:Kapcsolódó cikkünk2017.01.03Putyin magyar befektetői röhögve bonthatnak pezsgőt Magasabb hozamot csak nagyobb kockázat mellett érhettünk el. 56 milliárdos vagyonnövekedés az abszolút hozamú alapoknálA Kínával és az olajpiaccal kapcsolatos tavaly év eleji félelmek, majd a júniusi Brexit-népszavazás eredménye...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés