Előfizetői tartalom

Ügyfélpénzek milliárdjait kezeli a Quaestor túlélő cége

A Quaestor körül kirobbant botrány után a cégcsoport a napi hírek állandó témájává vált, de a Quaestor Alapkezelőről nem sok mindent lehetett hallani, miközben 3,6 milliárd forintot meghaladó ügyfélvagyon van most is a cégnél. Az alapkezelő még április közepén kérte az MNB-t, hogy függessze fel befektetési jegyeinek forgalmazását, miután azok forgalmazójának, a Quaestor Értékpapírnak az MNB visszavonta a tevékenységi engedélyét. De mi lesz így az alapkezelővel és mi lesz azokkal az ügyfelekkel, akik Quaestor-alapokba tették a pénzüket? Kiderítettük. Emellett a többi Quaestor-károsult ügyében sem döntött még az Alkotmánybíróság.

Portfolio Öngondoskodás 2015 A brókerbotrányokról és azok hatásairól is szó esik majd a Portfolio Öngondoskodás 2015 konferencián. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Hogyhogy működik még az alapkezelő?A Quaestor Értékpapír Zrt. tevékenységi engedélyét még tavasszal vonta vissza az MNB...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés