Budapest: Egyedi papírokban érdemes bízni

2007. február 26. 06:00    
nyomtatás
 
Budapest Alapkezelő (Február)

Elek Péter: "Az egy hónappal korábbi portfólióhoz képest kis mértékben ugyan, de csökkentettem a portfólió részvénykitettségét, ami elsősorban a hazai részvényeket érinti, szerintem most egyedi papírokban érdemes bízni, nem pedig a piac egészében. A portfólióba ugyanakkor kis súllyal bekerültek a fejlődő piacok részvényei is, ezek közül elsősorban Dél-Koreában látunk érdekes lehetőségeket.

A portfólió kötvénykitettsége a korábbihoz képest némileg növekedett, részben a pénzpiaci eszközök "rovására" emeltem a kötvények súlyát (véleményem szerint a kötvényállomány átlagos futamideje is emelhető). A portfólióba a hagyományos eszközkategóriák mellé ebben a hónapban bekerültek az abszolút hozamú befektetési megoldások is."

Top pick: Hazai: Linamar, Graphisoft Park Külföld: Teva, Orascom Telecom, Sberbank, Bioton

Preferált ország: Dél-Korea

Az eszközallokáció csupán tájékoztató jellegű.


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium