Egész nap alig mozdult Amerika Percről-percre

2019. április 11. 22:03    
nyomtatás
 
Minimális gyengüléssel zártak csütörtökön a Wall Street vezető részvényindexei, egész nap alig volt mozgás az amerikai piacon.

Portfolio Tanácsadó Központ - A jövő lehetőségei itt kezdődnek. Vagyon - profi megoldások

Maradt a kis mínusz a végére 2019.04.11 22:03

A Dow Jones index végül 0,05 százalékos mínuszban zárta a kereskedést, miközben az S&P-500 stagnált, a Nasdaq pedig 0,4 százalékkal esett vissza.

A vezető részvények árfolyamában sem volt nagy mozgás, a United Health végül 4,5%-ot bukott, amit részben ellensúlyozott a Boeing és a Wal-Mart egy százalék feletti emelkedése.

Unalmasan csordogál a kereskedés a Wall Streeten 2019.04.11 18:49

A kereskedés félidejében a Dow Jones index 40 pontos, 0,15%-os mínuszban volt, vagyis alig mutat elmozdulást szerdához képest. Az S&P-500 is hasonló, 0,1% körüli gyengülésben van, míg a Nasdaq 0,2 százalékot veszített eddig.

A jelentősebb részvények is kiegyensúlyozott teljesítményt mutatnak, egyelőre alig vannak jelentősebb kilengések. A harminc Dow-komponens közül a UnitedHealth árfolyama esett vissza 2,5%-kal, ezzel a legnagyobb vesztesnek mondható, mellette egy százaléknál többet bukott a két nagy gyógyszergyártó, a Merck és a Pfizer. Ezt azonban részben kompenzálja a Wal-Mart, a Boeing és a Caterpillar mérsékelt emelkedése.

Az utóbbi hetekben a piac kiemelt figyelemmel követi az olajár alakulását is miután az év eleje óta 30-40 százalékos szárnyalást láttunk. Csütörtökön a Brent 1,2 százalékkal, a WTI pedig másfél százalékkal lett olcsóbb, vagyis kicsit talán stabilizálódik a jegyzés.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Értékesítő
Privát banki tanácsadó
Szerkesztő-újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium