Előfizetői tartalom

Felemás eredmények Zsiday kötvénykibocsátásán (2.)

Portfolio
Az MNB kockázati jelentésében felhívta a figyelmet a hazai vállalati kötvénykibocsátás, mint finanszírozási lehetőség beszűkülésére a piacon, miután a brókerbotrányok következtében erősen megcsappant a vállalati kötvényekkel szembeni bizalom. Ehhez képest a Plotinus Nyrt. napokban lezajlott kötvénykibocsátása sikerült, igaz, a lejegyzett több mint 640 millió forintnyi kötvényből Zsiday Viktor, a társaság igazgatóságának elnökének érdekeltségébe tartozó cégek és magánszemélyek is jócskán belevettek.

Felemás eredmények a kötvénykibocsátásnálJúnius 15. és 18. között zajlott le a Plotinus Nyrt. legújabb kötvénykibocsátási programja. A kötvényeket 100 000 forintos névértéken és egyben kibocsátási értéken lehetett megvásárolni, négy éves futamidő és évi 2%-os kamat paraméterek mellett. A kötvényeket minden hónap 10. és 15. között kötvényenként 20 darab...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés