Előfizetői tartalom

Fordulóponthoz érkezett a világ - Mibe érdemes fektetni, amikor már minden drága?

Portfolio
Egyelőre a gazdasági háttér és a vállalati nyereségnövekedés is támogatólag hat a részvénypiacokra, ugyanakkor egy olyan üzleti ciklushoz értünk, ahol a részvénypiacokat támogató erős ciklikus hátszél fokozatosan veszít erejéből. Ann-Katrin Petersen, az Allianz Global Investors befektetési stratégája a Portfolio-nak adott interjúban hangsúlyozza, hogy a gazdasági fellendülés kilencedik évében egyre erősödnek a jelek, miszerint elérkeztük a globális gazdasági növekedés csúcspontjához. A szakértő beszél arról, hogy milyen szektorokba érdemes fektetni ilyen volatilis időkben és mi jelenthet menekülőhelyet, ha beüt a krach.

Investment, Wealth and Savings (IWS) 2018 Ann-Katrin Petersen, az Allianz Global Investors befektetési stratégája részletesebben is beszél a részvénypiacokkal kapcsolatos várakozásairól a Portfolio jövő keddi Investment, Wealth and Savings (IWS) konferenciáján. Ne maradj le róla! Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés