Generali: A fejlett piacokban bízunk

2007. február 26. 06:00    
nyomtatás
 
Generali Alapkezelő (Február)

Pallag Róbert: "A hazai gyorsjelentések igazolták várakozásainkat, alig akadt pozitív meglepetés, így a hónapok óta kedvező nemzetközi környezet ellenére változatlanul óvatosak vagyunk a magyar részvénypiacot és a zászlóshajónak számító OTP részvényeket illetően.

Az olajárak visszapattanását kihasználó befektetők egy hónap alatt érdemi nyereséget realizálhattak, a kedvencként javasolt francia olajpapíron 4%-ot lehetett keresni.

A következő hónapra defenzívebb portfóliót javaslunk. Az előzetesen valószínűsített kockázati tényezők közül a hazai kötvénypiac sem a januári inflációs számokra, sem a japán kamatemelésre nem ingott meg, az új jegybankelnök kinevezése sem okozott csalódást, így bátrabban merünk a hazai kötvényekhez nyúlni (MAX Composite benchmarkkal). A részvények arányát csökkentettük, a kockázatos eszközökre tekintve most jobban bízunk a kevésbé sérülékenynek tartott fejlett piacokban."Top pick instrumentum: Apple Inc.

Preferált régió: Nyugat-EurópaAz eszközallokáció csupán tájékoztató jellegű.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium