Előfizetői tartalom

Ha keresni akarsz, ezekben gondolkozz!

Portfolio
Bár sokan már a bikapiac végét emlegetik, Mark Mobius a MarketWatchnak nyilatkozva elmondta, hogy a következő 5 évben még maradhat az optimizmus a piacokon. Míg az előző évben az amerikai piaci kínálta a legnagyobb sztorikat, addig a guru szerint a következő időszakban a feltörekvő piacokon lesz érdemes lehetőségek után kutatni. Az orosz-ukrán válság enyhülését követően az orosz eszközökben érdemes lehet gondolkodni, de több afrikai piac is igazán ígéretes lehetőséget kínál.

Afrika és Oroszország lehet a következő nagy sztori Rendkívül optimista a globális részvénypiaci kilátásokat illetően Mark Mobius, aki szerint a jegybanki likviditásnak köszönhetően a következő 5 évben továbbra is a bika lesz az úr a piacokon. Azonban míg az előző évben az amerikai piac felülteljesítette feltörekvő társait, addig a soron következő időszakban inkább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés