Előfizetői tartalom

Három éve nem volt ilyen rossz hónapja az amerikai részvénypiacnak

Portfolio
A nyár utolsó kereskedési napján is magas volatilitás jellemezte a tengerentúli részvénytőzsdéket, különösen a Dow árfolyamában láthattunk jelentős mozgásokat. A negatív hangulat továbbra is Kínának köszönhető, amit a Fed közelgő kamatemelése is tovább fokoz. Az olaj ugyanakkor nagyot ralizott ma is az elmúlt két kereskedési naphoz hasonlóan, ám ez csupán az energiaipari papíroknak hozott felüdülést. Mindhárom vezető amerikai részvényindex jelentős eséssel zárta az augusztust, havi szinten három éve nem láthattunk ekkora esést.

2015. augusztus 31. 22:35 Megosztás Az olaj sem segített, komoly eséssel zárta a nyarat Amerika A Dow Jones 0,7 százalékos (115 pontos) zuhanással 16528 ponton zárta az igencsak volatilis hétfői kereskedési napot, míg az S&P500 0,8 százalékot esett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés