Háromnapos nyerő szériában Amerika Percről-percre

2018. február 13. 22:10    
nyomtatás
 
A kereskedés első felében mérsékelt gyengülést láttunk az amerikai részvénypiacokon, majd onnan hirtelen javult sokat a hangulat, így zsinórban a harmadik napot zárták pluszban a vezető indexek.

Portfolio Tanácsadó Központ - A jövő lehetőségei itt kezdődnek. Vagyon - profi megoldások

A techszektor és a bankok húzták a mutatókat 2018.02.13 22:10

A napközben látott fordulat elsősorban a technológiai szektornak és a pénzügyi cégeknek volt köszönhető, így a nap nyertese a Cisco lett, de a Wal-Mart is 1,6%-kal erősödött. A negatív oldalon a United Technologies és a DuPont mutattak egy százalék feletti visszaesést, de a Merck sem lehet büszke mai teljesítményére.

Újabb pozitív napon van túl a Wall Street 2018.02.13 22:04

A nap első felében még 150 pont körüli mínuszban is volt a Dow Jones index, végül több mint 40 pontos pluszban zárt, így 0,18%-ot javított a hétfői záráshoz képest.

Közben az S&P-500 index 0,3%-os, a Nasdaq pedig 0,35%-os pluszban fejezték be a kereskedést.

A bankok mentik meg a napot? 2018.02.13 20:07

A Dow-komponensek teljesítményén az látszik, hogy elsősorban a bankok javultak, a Goldman és a JP Morgan is 1% körüli pluszba lendült mostanra.

Minden kizöldült 2018.02.13 19:24

Néhány perc alatt javult érdemben a hangulat a Wall Streeten, mostanra a Dow Jones index 30 pontos, 0,1%-os pluszba lendült, az S&P-500 és a Nasdaq pedig már 0,3%-os pluszban vannak.

Folytatódik a lejtmenet 2018.02.13 18:39

Továbbra is mérsékelt gyengülést látunk az amerikai részvényindexeknél, a Dow Jones 0,52%-os mínuszban van, az S&P-500 0,25%-kal, a Nasdaq pedig 0,37%-kal esett vissza hétfőhöz képest. Ez főleg a múlt héthez képest lényegesen kisebb volatilitást jelent, úgy tűnik, hogy a befektetőknek is kell egy "pihenőnap" a nagy kapkodásban.

Most épp megint lefelé tart a Wall Street - 100 pont feletti esésben a Dow 2018.02.13 17:51

Az amerikai kereskedés félidejéhez közeledve a Wall Street vezető indexei mínuszban álltak, bár többnyire mérsékelt volt a visszaesés. A Dow Jones például bő 100 pontos, 0,4 százalékos gyengülést mutatott hétfőhöz képest, az S&P-500 és a Nasdaq pedig egyaránt 0,2%-kal álltak tegnapi záróértékük alatt.

Most épp megint lefelé tart a Wall Street - 100 pont feletti esésben a Dow

Az egyedi részvényeket nézve sem látunk egyelőre komolyabb elmozdulást, a negatív oldalon az American Express másfél százalék körüli visszaesése emelkedik ki, mellette a GE és a DuPont muzsikáltak gyengébben. A Chevron esetében a rossz teljesítményt magyarázhatja az olajár folytatódó esése, a nyersanyag ma is kismértékű mínuszban van.

Most épp megint lefelé tart a Wall Street - 100 pont feletti esésben a Dow

Ma teszi le az esküt az új amerikai jegybankelnök, korábban voltak olyan várakozások, hogy Jerome Powell majd igyekszik hűteni a piac volatilitását, de az előzetesen kiadott beszédben nincs erre utaló mondat.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
FELIRATKOZOM
Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium