IE Alapkezelő: Koncentrálhatunk a fejlődő piacokra

2007. május 2. 05:00    
nyomtatás
 
IE Alapkezelő

Pintér András: "Bízva a folytatódó részvénypiaci emelkedésben mérsékelten emeltem a portfólió-ajánlónk részvénykitettségét. Ezen belül is elsősorban a magasabb bétájú fejlődő piacok részarányát növeltem. Ismét bekerült a portfólióba a hazai részvénypiac - hosszú hónapok alulteljesítését követően úgy tűnik, hogy rövid távon behozhat valamit lemaradásából a BUX.

A régió vonatkozásában elsősorban a lengyel piac, a fejlődő piacok tekintetében pedig Törökország tűnik fantáziadúsnak, de a török részvények vásárlásával kapcsolatban az tette jól, aki kivárt: az elnökválasztással kapcsolatos turbulencia feltehetően keresztülhúzott volna minden számítást. Hosszabb távon talán tisztul majd a kép, és vihar elmúltával érdemes lehet a még erősebben alulértékelté váló török piacon körülnézni.

Top pickjeim között továbbra is a bankpapírok állnak az élen."

Preferált piacok: Európa, illetve Lengyelország

Top pickek: Sberbank, OTPAz eszközallokáció csupán tájékoztató jellegű.


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium