IE: Oroszországban megéri körülnézni

2007. február 26. 06:00    
nyomtatás
 
IE Alapkezelő (Február)

Pintér András: "A portfóliónkkal kapcsolatos fő koncepció változatlan, ezért az allokáció súlyait változatlanul tartjuk. A fejlett piacokat összességében vonzóbbnak tartjuk a fejlődő régióknál, a fejlett országok közül főként Japán részvénypiac tűnik egyre érdekesebbnek.

A fejlődő piacok közül azért érdemes Oroszországot kiemelni, itt elsősorban a "domestic" szolgáltató szektoroktól, így például a bankszektortól vagy a telekommunikációs vállalatoktól várható jó teljesítmény, ugyanakkor ilyen olajár-környezetben az orosz energiaszektor szerintem alulteljesítő lesz."
Top pick instrumentumok: orosz bank- és telekommunikációs szektor

Preferált ország: JapánAz eszközallokáció csupán tájékoztató jellegű.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium