ING: Jelentős hozamcsökkenés jöhet

2007. március 27. 06:05    
nyomtatás
 
ING Alapkezelő

Kercsmár András: "Továbbra is a magyar kötvények a kedvenceink. Ugyan a hozamok lassabb csökkenésére számítottunk, párhuzamosan a Gyurcsány-csomag kedvező hatásainak megjelenésével, valamint az infláció és jegybanki alapkamatok csökkenésével, de a forint - számunkra pozitívan - keresztülhúzta számításainkat.

Az erősödő forint, köszönhetően a sáveltolási spekulációnak, jelentős hozamcsökkenést eredményezett a kötvényeknél, és eredményezhet az elkövetkezendő hetekben. A hazai kötvények tehát továbbra is komoly súllyal szerepelnek a portfóliónkban.


A részvénypiacok közül továbbra is az USA-t emeljük ki, a portfóliónk részvénykitettsége főként a fejlett piacokról származik, ezen belül az Egyesült Államok piaca lehet meghatározó."


Preferált régió: USA

Az eszközallokáció csupán tájékoztató jellegű.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium