ING: Továbbra is bízunk a hazai kötvényekben

2007. február 26. 06:00    
nyomtatás
 
ING Alapkezelő (Február)

Kercsmár András: "A portfóliónk kialakítása most változatlan maradt, továbbra is a magyar kötvények a kedvenceink, mivel bízunk benne, hogy a stabilizációs csomag okozta javuló folyó fizetési mérlegszámok és a tetőző infláció utáni folyamatos kamatcsökkentések meghozzák a kötvényhozamok csökkenését, és így akár 2-3%-os reálhozamot lehet majd zsebre tenni 2007-ben.

A részvénykitettség tekintetében is változatlan a véleményünk, elsősorban a fejlett piacokra koncentrálnánk a részvénykiválasztás során, míg a hazai részvények aránya a teljes portfólióhoz viszonyítva alacsony szinten maradt."

Top pick: hazai kötvényekAz eszközallokáció csupán tájékoztató jellegű.


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium