Előfizetői tartalom

Kevésbé népszerű az OTP a profik körében

Portfolio
A februári felméréshez képest tovább csökkent a hazai portfólió menedzserek hosszú távú optimizmusa a budapesti részvénypiaci kilátásokkal kapcsolatban, 3 hónapos időtávon azonban alig történt változás. Az egyes társaságok közül továbbra is az Egis a legnagyobb kedvenc, de a Magyar Telekom is relatíve sok említést kapott részben a szinten maradó részvényenkénti 50 forintos osztalék miatt.

A felmérésben résztvevő alapkezelők: Aegon, Allianz, Buda-Cash, Concorde, Dialóg, Diófa, Budapest Alapkezelő, Generali, K&H, MKB, OTP, Pioneer, Plotinus, Quaestor. Februárban alulteljesítő volt a BUX a vezető nemzetközi indexekhez képest a maga közel 3 százalékos esésével annak ellenére, hogy az olasz választások körüli aggodalmak is jelentős nyomást helyeztek a nyugati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés