Előfizetői tartalom

Hadjárat indul a gazdag lakásvásárlók ellen - Íme a városok, akik már léptek

Portfolio
Egyre több olyan hely van a világon, ahol a külföldi lakásvásárlók olyannyira felhajtották az ingatlanárakat, hogy a kormányzat vagy a helyi vezetés különféle eszközökkel igyekszik ennek gátat szabni. Legújabban Új-Zélandon tiltották be a külföldiek lakásvásárlásait, de megnéztük, a világ mely városaiban van még ehhez hasonló gyakorlat.

Új-Zéland meglépteÚj-Zélandon már egy ideje forralják a tervet, miképpen lehetne a külföldi lakásvásárlásoknak gátat szabni, ugyanis az utóbbi időben a népszerűbb városok ingatlanárai az egekbe emelkedtek. Ahogy korábban már írtunk róla, sokan úgy gondolják, szükség van a külföldiek házvásárlásainak korlátozására az országban, ugyanis: egyre súlyosbodó lakáspiaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés