Előfizetői tartalom

Mi lesz az ingatlanalapokkal? - szakértői vélemények

Portfolio
Ismét megrendezésre került a Portfolio.hu Property Investment Forum nemzetközi ingatlanbefektetési konferenciája, amely helyet adott az ingatlanalapok jelenéről és jövőjéről szóló panelbeszélgetésnek is. A beszélgetésen Csoma András, a Raiffeisen Alapkezelő vezérigazgató-helyettese, Szilágyi György, az OTP Ingatlanalapkezelő portfoliómenedzsere és Vízkeleti Sándor, a Pioneer Alapkezelő vezérigazgatója fejtette ki véleményét a szegmens lehetőségeiről, és kockázatairól.

Rendkívüli növekedés: miért, hogyan?. Az ingatlanalapok részaránya a hazai befektetési alapok vagyonában elérte a 25%-ot, ami igen jelentős növekedést jelez. Vízkeleti Sándor a szegmens fejlődésével kapcsolatban kiemelte, hogy a kelet-európai régióban egyedülálló a hazai helyzet, hiszen hasonló befektetési konstrukciókat nem találhatunk a környező országokban. Az ingatlanalapok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés