Előfizetői tartalom

5+1 művészeti applikáció, amit imádni fogsz!

Portfolio
A műtárgypiac már évekkel ezelőtt elkezdte meghódítani az internetet, és az okostelefonok világa is bővelkedik művészeti alkalmazásokban, melyek közül most hatot mutat be a műtárgy.com. Ezekkel az applikációkkal szabadidőnkbe csempészhetünk egy kis művészetet, izgalmasabbá tehetjük a múzeumlátogatásokat, vagy épp felfedezhetjük a közelükben lévő legjobb kiállításokat. Az itt bemutatott alkalmazásoknak nagy része androidos-os és Apple készülékekre is ingyenesen letölthető, így mindenki számára adott, hogy ezekkel fedezze fel a művészet világát, és vigyen egy kis kultúrát és szórakozást a mindennapokba.

1. Google Arts & CultureA Google több mint 1200 múzeum segítségével építette fel az Arts & Culture alkalmazást, hogy a művészetet az egész világon hozzáférhetővé tegye. Az applikáció bővelkedik a funkciókban: be lehet járni vele a világ neves múzeumait és nevezetességeit, és a Google Cardboard szemüveg segítségével pedig akár a virtuális valóságban is barangolhatunk....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés