Előfizetői tartalom

8 kiállítás ősszel, amit nem szabad kihagyni!

Portfolio
Az ősz mindig óriási pezsgést hoz a művészeti világban, és ez idén sincs másként. Hogy megkönnyítsük a művészetkedvelők dolgát, a műtárgy.com most kiválogatott nyolc nagyszerű budapesti kiállítást, amire mindenképpen érdemes elmenni a következő hetekben, hónapokban. Természetesen nem csak a kiállítások érik egymást a következő hetekben, hanem a művészeti aukciók is, és persze az olyan nagyszabású rendezvényekre is érdemes kilátogatni, mint az Art Market Budapest vagy a Design Hét. A következőkben nyolc olyan kiállítást mutatunk be, amik a reneszánsztól a kortársig különböző korok művészetét mutatják be, de amiket bátran ajánlunk minden művészetszeretőnek.

1. Leonardo da Vinci és a budapesti lovas, Szépművészeti Múzeum, 2018. október 31-től 2019. január 6-igAz idei ősz egyik legfontosabb művészeti eseménye lesz, hogy október 31-én, több mint háromévnyi rekonstrukció után megnyílik a felújított Szépművészeti Múzeum, aminek A Leonardo és a budapesti lovas című kamara-kiállítás lesz az első időszaki tárlata. A csaknem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés