Előfizetői tartalom

Ajándékötletek az egész családnak

Portfolio
Eljött az évnek az az időszaka, amikor ismét minden az ünnep körül forog. A városban már égnek a karácsonyi fények, a tereken átvették az uralmat a karácsonyi vásárok. Bármennyire is elhatároztuk tavaly, hogy idén már ősszel be lesz csomagolva az összes ajándék, amelyet a rokonoknak, barátoknak szánunk, valószínűleg a legtöbben most ocsúdunk, hogy még számos meglepetés, apróság hiányzik. A vásárok és a bevásárlóközpontok tumultusát, valamint a sorban állást is elkerülhetjük, ha aukción vásárlunk, ráadásul értékálló, egyedi darabokkal lephetjük meg szeretteinket. Az alábbiakban olyan ajándékötleteket mutatunk, amelyekkel a különböző generációknak okozhatunk örömet, és amelyekre hamarosan licitálni is lehet.

Ajándék a nagymamáknakAz unokákkal kapcsolatos ajándékokon túl, a nagymamák általában örülnek a szép és míves tárgyaknak. Sokuknak van vitrinje, amelyben a szívüknek kedves, hosszú évek alatt összegyűjtött porcelánok, nippek, ilyen-olyan csecsebecsék sorakoznak. Minden darabnak története van, emlékek és személyek sora kapcsolódik hozzájuk, így aztán különösen óvatosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés