Előfizetői tartalom

Alkotóműhelyek kicsiknek és nagyoknak - gyermekprogramok a Műtárgyak Éjszakáján

Portfolio
Művészetekhez kötődő, interaktív-fejlesztő gyermekfoglalkozásokból sohasem lehet elegendőt találni. A Műtárgyak Éjszakája programsorozatában több olyan eseményt is megrendeznek, ahol a gyermekek testközelbe kerülhetnek a művészettel. A múzeumpedagógia eszköztárát ezúttal nem csak a kiállítóhelyek falain belül, hanem kreatív műhelyprogramokon is alkalmazzák. Lássuk, milyen programokat szánnak a szervezők a legkisebb korosztály számára!

Alkotósarok - ahol valóban alkothatnak kicsik és nagyokA Műtárgyak Éjszakájának programjai között két helyszínen is fantáziáló alkotásra várják a gyermekeket. A Deák17 Galéria a főváros művészeti gyermekprogramjainak egyik fellegvára. Ezen a helyszínen egy fantázialény megteremtésére hívják a kreatív alkotópalántákat. A kompozit lény című foglalkozáson mitológiai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés