Előfizetői tartalom

Credo - Kárpáti Tamás festőművész kiállítása

Portfolio
Kárpáti Tamás festőművész munkáiból nyílt kiállítás a Vigadóban. A Credo című tárlaton az alkotó mintegy hatvan táblaképe és tíz bronz kisplasztikája mellett az életművet kísérő dokumentumokat is megtekinthetik az érdeklődők. Ennek ellenére nem egy életműkiállítással van dolgunk, hiszen a művész számára kiemelt jelentőséggel bír az, hogy az őt aktuálisan foglalkoztató kérdéseket, gondolatokat felvonultató, tehát a nemrégiben készült képeket tárhassa a nyilvánosság elé. Így aztán a tárlaton látható művek kifejezetten frissek, az elmúlt körülbelül három gyümölcsei.

Kárpáti Tamás: Cseres (2018, olaj, papír, fa, 25×31 cm)Kárpáti Tamás Munkácsy Mihály-díjas festőművész 1949-ben született Budapesten. A Magyar Képzőművészeti Főiskolán Sarkantyu Simon és Barcsay Jenő tanítványaként kapott diplomát. Budapesten és Szentendrén él és dolgozik, idén ünnepli hetvenedik születésnapját. Munkásságának kezdetére a tájképek jellemzők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés