Előfizetői tartalom

Egy gramm a világ legdrágább anyagából komplett országok vagyonába kerül

Portfolio
Veszélyes, illegális, vagy csak nagyon ritka - számos olyan anyag van a világon, melynek grammonkénti ára komplett vagyonokat tesz ki, sőt, a legdrágább anyag előállítása még az amerikai GDP sokszorosába is kerülne. A Boredom Therapy és a Finances Online gyűjtése alapján megnéztük, melyek a legdrágább anyagok a világon.

10. Kokain - 220 dollár / grammFotó: ShutterstockA kokain a világ egyik legdrágább drogja, valószínűleg a tisztasága miatt. Az illegális és veszélyes kábítószer ára 3,5 dollár / grammtól egészen 330 dollár / grammig mozog, a Havocscope adatai szerint Kuvaitban és az USA-ban a legdrágább, míg Kolumbiában a legolcsóbb. A Boredom Therapy 220 dollár / grammos átlagárat taksál.9....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés