Előfizetői tartalom

Hárommilliárdért megvette a kormány a Golgotát

MTI
|
Portfolio
Gulyás Gergely szerdán bejelentette, hogy a kormány 3 milliárd forintért megvásárolta Munkácsy Mihály Golgota című festményét. Ez azt jelenti, hogy a bíróság májusi döntése után (amivel fontos csatát bukott el a magyar állam a védetté nyilvánítás eljárásban) a kormány meghátrált és elfogadta a Pákh Imre műgyűjtő által meghatározott árat. Ezzel a Munkácsy Trilógia mindhárom darabja állami kézbe került.

Beadta a derekát a kormányA kormány megvásárolta Munkácsy Mihály Golgota című festményét - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szerdán Budapesten sajtótájékoztatón Kósa Lajos, Debrecen fideszes országgyűlési képviselője és Papp László, Debrecen polgármestere társaságában.Gulyás Gergely közölte, a festményt 3 milliárd forintért vette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés