Előfizetői tartalom

Múzeumok színfalai mögött a Műtárgyak Éjszakáján

Portfolio
A 2019-es, immáron harmadik alkalommal megrendezett Műtárgyak Éjszakája rendezvény három napján a galériák, aukciós házak és műtermek mellett Budapest vezető múzeumai is megnyitják kapuikat a résztvevők számára. Május 30 - június 1. között ezek az intézmények is izgalmas programokkal várják a Műtárgyak Éjszakája látogatóit, akiknek lehetőségük lesz bepillantani a múzeumok és kiállítások falai mögé is. Így a jól ismert állandó vagy időszaki kiállításokon túl meg lehet ismerkedni a múzeumi raktárak, kertek és restaurátorműhelyek titkaival, sőt, több intézmény különleges múzeumpedagógiai programokkal is várja a legfiatalabb érdeklődőket. Alábbi ajánlónkban ezek közül a programok közül válogattunk ki néhány különösen izgalmasat.

1. Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum a szocializmus jegyében várja a látogatókat. Június elsején délelőtt bemutatkozik a múzeum plakáttára és szocialista plakátgyűjteménye, délután pedig a szocializmus korabeli kereskedelmére és vendéglátására fókuszáló tárlatvezetések várják a látogatókat. 2. Vasarely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés