Előfizetői tartalom

Négy nappali, négy festmény

Portfolio
A nappali az otthonunk egyik legfontosabb helyisége, hiszen ott össze tud gyűlni a család, és a családtagok akár együtt, akár külön-külön, de egy légtérben tudják eltölteni az időt. Ezért aztán különösen fontos, hogy a nappalink a mi igényeinknek és személyiségünknek megfelelően legyen kialakítva, otthonos és hangulatos tér legyen, ahol szívesen tartózkodunk, beszélgetünk, olvasunk, tanulunk vagy akár játszunk. A nagyobb berendezési tárgyakon túl az apróbb részleteknek is lényeges szerepük van, egy színes díszpárna, egy szép váza vagy egy, a szoba hangulatához passzoló festmény a falon csodákat tud művelni a helyiséggel. Általánosságban elmondhatjuk, hogy a képnek nem feltétlenül kell a szobával megegyező stílusúnak lennie. Keverhetjük a különböző stílusjegyekkel bíró tárgyakat, érdekes lehet megfigyelnünk, hogy egy minimalista nappaliban milyen jól tud mutatni egy-egy jó ponton elhelyezett régiség, illetve fordítva: egy alapvetően régiségekkel berendezett szobában üde színfolt lehet egy modern alkotás. A következőkben különböző nappalikhoz ajánlunk olyan festményeket, amelyeket hamarosan aukción is megvásárolhatóak.

Színes, vidám, kényelmes - egy olyan tér, ahol a család apraja-nagyja talál magának elfoglaltságot. Az eklektikus nappalival nehéz mellélőni, szinte minden jól mutat benne. Az élénkebb színű kiegészítők jól megférnek a régi zongora és a klasszikus stílusú szőnyeg mellett.Eklektikus nappaliHasonló térbe ajánljuk Hencze Tamás Kék folt című festményét, amely minimalista...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés