Előfizetői tartalom

Öt izgalmas nyári kiállítás Európa nagyvárosaiból

Portfolio
Bár az aukciós-szezon már véget ért, de szerencsére a múzeumokban nyáron sem áll meg az élet, sőt ilyenkor mindenki igyekszik olyan kiállításokat nyitni, amik versenyképesek a többi nyári programmal. A műtárgy.com mostani kiállítás ajánlójában ezért öt nagyszerű kiállítást mutat be különböző európai nagyvárosokból. Ezeket mindenképpen érdemes megnéznie annak, aki Londonban, Berlinben vagy Bécsben jár, de lehet, hogy van, akinek ezek akár egy önálló utazást is megérhetnek.

Nyaralás közben kiállítást nézni nem csak a programok változatossága miatt lehet jó ötlet, hanem azért is, mert így egy kicsit ki tudunk szakadni a kánikulából. Ez még a szabadtéri Velencei Biennálén is szempont lehet, ahol az építészeti kísérletek a város egyetlen parkjában kaptak helyet. Az alábbiakban öt olyan izgalmas kiállítást ajánlunk Európa nagyvárosaiból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés