Előfizetői tartalom

Tavaszi zsongás - műtárgyak a zöld szín bűvöletében

Portfolio
A műtárgyak kiválasztásakor az alkotó személyén, a stíluson, a témán és a korszakon túl gyakran sokat nyom a latban a szín is, hiszen a választott mű általában egy enteriőr része lesz, ahol már jelen vannak különböző árnyalatok és anyagok, amelyeket nem hagyhatunk figyelmen kívül. Úgy gondoltuk, hogy mostani ajánlónkban, amelyben egy közelgő aukció tételei közül válogatunk, egy szín köré csoportosítjuk az alkotásokat.

A tavaszra, a téli álomból feléledő természetre gondolva pedig a zöldre esett a választásunk. Minden színnek különböző jelentéseket szoktak tulajdonítani, a zöldhöz általában a harmóniát, frissességet, biztonságot, növekedést és persze a növényzetet kapcsolják. Amikor a 2017-es év színének a népszerű Pantone cég a Greenery, élénkzöld árnyalatot választotta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés