Előfizetői tartalom

Vagyonokba kerül a világ 10 legértékesebb drágaköve

Portfolio
250 millió dollárt, azaz körülbelül 70,57 milliárd forintot ér a világ legértékesebb drágaköve, a legendás Hope-gyémánt. Az ékkő persze nem eladó, viszont ha netán ilyen kincsekre fáj a fogunk, akkor lehetőségünk nyílik 100 millió dollárért pávás brosst vásárolni vagy 80 millióért egy több mint 400 éves kék gyémántot, már ha a katari királyi család áruba bocsájtja. Megnéztük, melyek most a világ legértékesebb drágakövei a White Pine Diamonds gyűjtése alapján.

10. Chopard 201 karátos óra - 25 millió dollár A Chopard-karórát 874 gyémánt díszíti, a három legnagyobb ezek közül szív alakú és rózsaszín, kék és fehér árnyalatokban pompázik. Ez a 201 karátos szerkezet jelenleg a legdrágább ismert karóra a világon, 25 millió dollárt ér.9. Hutton-Mdivani nyaklánc - 27,4 millió dollárEzt a Cartier jádekő-nyakláncot rubintok, gyémántok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés