Előfizetői tartalom

Igazi nyugdíjas-paradicsommá vált Magyarország

Portfolio
Az Overseas Retirement Indexben 13 kritérium alapján választották ki, hol lehet a legjobb nyugdíjasként élni a világon, és jó hír a magyar nyugdíjasoknak, hogy nem kell sehová sem költözni: Budapest is benne van a legjobb tízben. A megélhetési költségek, a szórakozás, az egészségügy vagy éppen a lakhatási lehetőségek alapján Budapesten kívül több európai város is felfért a tizes listára.

A frissen publikált tanulmány készítői azt nézték meg, hogy a nyugdíjasoknak legfontosabb szempontok alapján mely városok lehetnek a legélhetőbb nyugdíjparadicsomok. A 13 kritérium, amit megvizsgáltak: megélhetési költségek, bűnözés és biztonság, angol nyelv ismerete (mivel angol a tanulmány), szórakozás, környezet, környezeti feltételek, a külföldi csoportok/közösség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés