Előfizetői tartalom

Pénzszórásba kezdenek a gazdag nyugdíjasok

Portfolio
A Merrill Lynch becslései szerint 2016 és 2035 között 8 ezer milliárd dollárt fordítanak majd jótékony célokra, elsősorban azok a nyugdíjkorba érő emberek, akik jelentős vagyont halmoztak fel az évek során. A bank szerint a tehetős amerikaiak egyre nagyobb számban kérnek tanácsot ahhoz, miképpen adakozhatnának a vagyonukból - írja a Financial Times.

Egyre jövedelmezőbb piac a jótékonykodás a pénzügyi tanácsadók számára, a Merrill Lynch becslései szerint 2016 és 2035 között 8 ezer milliárd dollár megy majd jótékony célokra, és ehhez többnyire pénzügyi tanácsadók segítségét kérik. A befektetési bank szerint a tehetős amerikaiak elsősorban nyugdíjas éveikhez érve gondolkodnak el azon, hogy vagyonuk egy részét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés