Előfizetői tartalom

10 horrorsztori, ami elveszi a kedved attól, hogy megnyerd a lottót

Portfolio
Sokan úgy gondoljuk, hogy ha megdobnának pár millió dollárral, azzal minden problémánk megoldódna a világon, pedig számos olyan ember van, aki nyert a lottón és ez tönkretette az életét. Még olyanok is vannak, akik meghaltak, amiért a nyerő számokat eltalálták, sőt van, akit a saját családja ölt meg. Megnéztünk tíz olyan lottónyereményt, amely komoly személyes tragédiával végződött.

1-3. Nyertem, vége a házasságnak!A kép illusztráció. Fotó: ShutterstockThomas és Denise Rossi 25 éve voltak házasok, amikor Denise váratlanul beadta a válókeresetet. Döntését azzal indokolta, hogy Thomasra nem tudott anyagiakban számítani, mivel sosem volt pénze. Mint kiderült, rövidesen a válás előtt Denise 1,3 millió dollárt nyert a lottón és magának akarta megtartani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés