Előfizetői tartalom

Állami hátszél nélkül is szépen hozott eddig a nyugdíjpénz

Portfolio
Két és fél hónap még hátravan az évből, de az önkéntes és magánkasszák közül már többen is hátradőlhetnek, miután már szeptember végén hozni tudták azt, amit tavaly egész évben, és ebben még nincs benne az állami támogatás. Az önkéntes és magán-nyugdíjpénztári portfóliók között több olyan is van, amely 5-6% közötti hozammal büszkélkedhet, árnyalatnyival mégis a magánkasszák jöttek ki győztesként a hozamversenyből.

Portfolio Öngondoskodás 2016 A magyar nyugdíjrendszer aktualitásairól és kihívásairól is szó lesz az október 27-ei Portfolio Öngondoskodás 2016 konferencián. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés A második negyedévben az önkéntes és magánkasszák vagyonarányos teljesítménye sem volt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés