Előfizetői tartalom

Így tudsz magadnak 10% feletti garantált hozamot szerezni

Portfolio
Hihetetlenül népszerűek Magyarországon az államilag felfújt lakástakarék-pénztárak, hiszen minden befizetésre az ügyfél 30 százalékos állami támogatást kap, ami négy éves időtávon 10 százalék fölötti garantált hozamnak felel meg. Persze ez a befektetési forma sincs ingyen, megnéztük, mit kell tudni az LTP-kről, és hogy melyiket érdemes választani.

Mi az LTP?A lakás-takarékpénztár (LTP) egy lakáscélú rendszeres megtakarítási forma.A megtakarításra a betéti kamatok (0,1-3%) mellett az állam 30 százalékos éves, alanyi jogon járó támogatását is élvezzük, amelynek felső határa évi 72 000 forint. A felvett összeget csak lakáscélra (pl. vásárlásra, felújításra, építésre, bővítésre) lehet elkölteni.Ha fel akarjuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés